THATS + Smartphone = IMAGINI pentru nevăzători

Cum functionează? - 60 s Video

v

citat Dan Patzelt,
fondator THATS

„O imagine face cât 1.000 de cuvinte.

Reprezentarea unei imagini poate fi văzută și de o persoană nevăzătoare, dacă e conturată în relief și corelată cu o descriere audio.

Acum tehnologia facilitează deplasarea, identificarea de obiecte dar THATS face și mai mult, crează imagini în mintea nevăzătorilor.

Transformăm Smartphone-ul într-un asistent personal care explică imaginile tactile

INDEPENDENȚĂ

Fără ajutorul unei alte persoane, doar cu smartphoneul care-l au in buzunar. Pot să studieze singuri, oriunde și oricând imagini, fără text Braille.

INCLUZIUNE

Materiale adaptate, despre orice subiect, în orice limbă și pentru orice nivel de studiu. Cursuri de meserii, pentru o mai bună inserție pe piața muncii.Creșterea numărului de oportunități și a calității nivelului de trai

MOBILITATE

Avantajul de a accesa THATS de pe orice smartphone, indiferent de sistemul de operare iOS, Android

GRATUITATE

Acum tehnologia faciliteaza deplasarea prin oraș (GPS), identificarea de obiecte (app) si acum intelegerea imaginilor (thats).Orice, oricand, oriunde

Ajutăm nevăzătorii să vadă imagini în relief,
cu primul sistem gratuit de e-learning

Bibliotecă Digitală

de imagini cu descrieri audio, pregătite pentru descărcare și imprimare în relief

Editor online

pentru crearea de conținut personalizat: desenare de imagini și înregistrare text

Aplicație mobilă

care identifică poziția degetului pe o imagine în relief și oferă informații audio

OK, vreau mai multe detalii

THATS (Touch & Hear Assistive Teaching System) este o soluție educațională și de divertisment pentru nevăzători și deficienți de vedere.

Utilizatorii noștri vor găsi în biblioteca digitală THATS imagini cu descrieri audio, despre orice subiect și în orice limbă, de la manuale școlare până la benzi desenate. Imaginile pot fi descărcate și tipărite în relief pentru citirea lor cu degetele.

Aplicația de citire THATS Companion, care va fi disponibilă pentru iPad și iPhone, îi descrie utilizatorului aceste imagini în relief. Cu dispozitivul montat pe un suport cu camera video în jos și cu imaginea tipărită în relief poziționată pe masă, în raza de acțiune a camerei video, utilizatorul indică cu degetul o zonă de interes din imagine, pentru a declanșa descrierea audio corespunzătoare. Declanșarea se realizează cu ajutorul codului QR tipărit pe fiecare imagine și a recunoașterii poziției degetului.

Imaginile și descrierile lor audio vor putea fi create cu ajutorul editorului online THATS, de către profesori, părinți sau alți autori. Imaginile desenate vor fi însoțite fie de înregistrări audio cu microfonul, fie de descrieri text. Toate materialele sunt apoi încărcate în biblioteca digitală THATS, disponibilă oricărui utilizator.

Fără hardware în plus, doar software gratuit

%

Acum suntem aici

Fiecare ban al tău va produce imagini
în mintea mai multor nevăzători