Biblioteca digitală THATS

Biblioteca digitală THATS este alimentată de puterea comunității noastre. Oricine poate crea conținut audio-tactil, folosind editorul online THATS şi poate să îl pună la dispoziţia persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, în biblioteca online. Conținutul este grupat în categorii relevante, în funcție de subiect și de limbă.

Dacă ai acces la o imprimantă tactilă, poți descărca și imprima imaginea pe care vrei să o studiezi. În caz contrar, putem trimite imaginile tactile imprimate prin poștă.

Pentru a studia materialul tactil și pentru a accesa descrierea audio, utilizatorii vor folosi aplicaţia mobilă THATS Companion.

Modelul nostru de sustenabilitate este SaaS Freemium: conținutul generat de comunitate va fi disponibil gratis, iar cel premium va fi plătit.

Biblioteca digitală THATS este alimentată de puterea comunității noastre. Oricine poate crea conținut audio-tactil folosind editorul online THATS şi poate să îl pună la dispoziţia persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere în biblioteca online. Conținutul este grupat în categorii relevante, în funcție de subiect și de limbă.

 

Dacă ai acces la o imprimantă tactilă, poți descărca și imprima imaginea pe care vrei să o studiezi. În caz contrar, putem trimite imaginile tactile imprimate prin postă.

Pentru a studia materialul tactil și pentru a accesa descrierea audio, utilizatorii vor folosi aplicaţia iOS THATS Companion.

Persoanele nevăzătoare (sau cu deficiențe de vedere) se dezvoltă printr-o experiență de învățare adaptată

Conținut accesibilizat

Conținutul bibliotecii digitale THATS este grupat în categorii relevante, permițând găsirea rapidă și ușoară a datelor dorite.

Subiecte bogate în imagini

Biblioteca digitală THATS este locul în care găsești conținut audio-tactil pentru subiecte precum geografie, chimie sau biologie.

Imprimare la cerere

Utilizatorii care nu au acces la tehnologie tactilă pot comanda imagini tactile de la noi.

Ocuparea forței de muncă

Biblioteca digitală THATS conține și cursuri de dezvoltare profesională, pentru pregătirea persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere, pentru diverse cariere.
Ajută-ne să ducem vorba mai departe

Oferă-le nevăzătorilor o viață mai bună
prin acces la cunoaștere și divertisment!