Editorul web THATS

Folosind editorul web THATS, oricine poate crea materiale educaționale audio-tactile pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

Utilizatorul poate crea zone de interes pe imagini încărcate de pe calculatorul personal, apoi poate scrie sau înregistra audio informații legate de acestea. Fiecare imagine însoțită de descrieri va fi încărcată în biblioteca digitală THATS, disponibilă oricărui utilizator.

Editorul web poate fi utilizat de către profesori, părinți sau angajatori pentru a crea materiale personalizate pentru nevoile lor.

Material educațional adaptat pentru nevoile persoanelor nevăzătoare și cu deficiențe de vedere

Înregistrare audio

Vocea unui părinte poate fi un instrument important în educație. Editorul web vă permite să înregistrați și să adăugați descrieri audio la imaginile tactile pentru a-i ajuta pe cei dragi să studieze.

Crearea cursurilor personalizate

Editorul web THATS permite angajatorilor și profesorilor să creeze cursuri educative sau de dezvoltare profesională pentru nevăzători, despre orice subiect și în orice limbă.

l

Crearea zonelor de interes

Editorul web permite crearea zonelor de interes pentru o imagine digitală. Poți să desparți imaginea în oricâte bucăți dorești și să le adaugi descrieri text sau audio.

Adaptarea materialului existent

Ai deja imagini tactile tipărite? Cu editorul web, poți să fotografiezi acele imagini și să creezi diferite zone de interes, pentru care să înregistrezi sau să scrii descrieri. Vei primi un cod unic QR pe care să îl printezi și să îl lipești pe imaginea tactilă.

Ajută-ne să ducem vorba mai departe

Oferă-le nevăzătorilor o viață mai bună
prin acces la cunoaștere și divertisment!