Aplicația THATS pentru iOS

Atunci când utilizatorii noștri achiziționează o enciclopedie tactilă sau descarcă o imagine din biblioteca digitală THATS, aceștia primesc acces gratuit la aplicația THATS pentru iOS și Android. Aplicația permite recunoașterea imaginilor, urmărirea mișcării degetului și declanșarea descrierii audio, cat și transformarea textului scris în descriere vocală. Toate acestea oferă o experiență educațională fluentă pentru persoanele nevăzătoare.

Cu dispozitivul iOS sau Android montat pe un suport, utilizatorul indică cu un deget o zonă de interes pe imagine și declanșează astfel informațiile audio cu privire la această zonă. Aplicația recunoaște planșa parcursă cu ajutorul codului QR plasat pe imagine și redă înregistrarea audio corespunzătoare zonei explorate.

Puteți să descărcați prototipul nostru pentru a-l testa. Părerea ta este importantă.

Tehnologia asistivă ajută nevăzătorii să reușească în viață

Studiul individual

Aplicația THATS permite nevăzătorilor și persoanelor cu deficiențe de vedere să studieze singuri, oriunde și oricând, fără ajutorul unui profesor sau a unui text in Braille.

z

Transformarea textului scris în audio.

Toate imaginile THATS au descrieri în biblioteca noastră online. Pot fi înregistrări audio sau texte digitale transformate în audio.

Recunoaștere imagine

Toate imaginile THATS au un cod unic QR, folosit de aplicația THATS pentru a recunoaște imaginea care este studiată și pentru a activa înregistrarea audio.

Poziționarea degetului

Fiecare imagine are 4 ancore vizuale în formă de cerc, plasate în colțuri. Aplicația Companion le folosește pentru a urmări mișcările degetului pe imagine, recunoscând coordonatele și la gestul de citire aprofundată declasează descrierea audio a zonei.

Du vorba mai departe

Oferă-le nevăzătorilor o viață mai bună
prin acces la cunoaștere și divertisment!