THATS e este un proiect creat de Asociația pentru Dezvoltare Urbană (ADU)  din România.

Misiunea THATS este să facă imaginile accesibile nevăzătorilor.

Echipa implicată în crearea proiectului este formată din:

Dan Patzelt

Dan Patzelt

Fondator

Dorin Moldoveanu

Dorin Moldoveanu

Cofondator

Runa Negru

Runa Negru

PR Manager

Cristian Cotarcea

Cristian Cotarcea

Social Media Manager

Suntem o echipă mică de profesionisti care s-au reunit pentru a schimba lumea în bine, prin conceperea și implementarea unor soluții pentru diverse probleme găsite în comunitatea noastră.

In perioada 2011-2013 am implementat „Simte arta”, cel mai important proiect ADU până în prezent, cu misiunea de a face artă accesibilă pentru persoanele cu diverse dizabilități. Am lucrat cu 7 muzee din România și le-au oferit echipamente speciale, reproduceri tactile de picturi, audio-ghiduri pliante Braille și o varietate de exponate tactile. De asemenea, am organizat vizite gratuite muzeu pentru 3.000 de persoane cu dizabilităti și diverse ateliere.

Proiectul „Simte Arta” a fost premiat în la Gala Persoanelor cu Dizabilități- categoria Porți Deschise și Gala Societății Civile.

ADU este un ONG care activează de 10 ani în domenile educației,  culturii, social și al mediului. ADU dezvoltă proiecte care urmăresc identificarea și rezolvarea problemelor din comunitate și implicit îmbunătățirea vieții în comunitate.

Fundația Orange a finanțat două proiecte ale Asociației pentru Dezvoltare Urbană. Am ales să sprijinim aceste proiecte pentru că aveau o abordare originală. Dincolo de colaborarea cu Asociația, am fost impresionați de ambiția și pasiunea lui Dan Patzelt de a găsi soluții pentru a «deschide lumea» către persoanele cu deficiențe de vedere.

Amalia Fodor

Director Executiv, Fundația Orange România

ADU este pentru mine o organizație luptătoare, care nu acceptă niciodată „nu”. Pentru ADU orice este posibil dacă își dorește cu adevărat. Oameni cu grad mare de implicare și proiecte care își propun să schimbe ceva cu adevărat.

Alina Oveșea

Project Manager, RADCOM SRL

Du vorba mai departe